GeolocalitzacióQuè és Eduloc?

Eduloc és tant una plataforma web de publicació de continguts educatius geolocalitzats com una aplicació per a dispositius mòbils (tauletes i telèfons mòbils) per accedir-hi sobre el terreny (disponible per Android i iOS). Començar a treballar amb Eduloc és ben fàcil ja que només ens hem de fer un compte d'usuari per crear els nostres escenaris geolocalitzats. L'eina és molt intuïtiva, i ens permet publicar els punts amb tot tipus de contingut multimèdia. 

Els "Punts", les "Màquines del Temps", els "Jocs de Pistes" i els "Jocs de Preguntes", són els objectes que podem geoposicionar en un escenari de Eduloc, amb els continguts que hàgim elaborat, perquè aquesta informació sigui accessible sobre el terreny usant els dispositius mòbils. També ens permetrà crear escenaris per compartir amb altres usuaris.

* "Punt": ens permet posicionar al mapa qualsevol informació en el lloc que nosaltres vulguem destacar. Podem associar al punt que vam crear informació complementària en diferents formats (text, imatge, vídeo, àudio).

* "Màquina del temps": ens permet introduir diverses fotografies, sobre un mateix punt situat al mapa, que ens mostraran la seva evolució al llarg del temps. Permet, també, afegir informació multimèdia en cadascuna de les instantànies publicades. Té l'objectiu d'oferir a l'usuari final un viatge a través del temps.

* "Joc de pistes": ens permet generar, sobre el mapa, una seqüència de pistes que convidarà a l'usuari a descobrir el territori, desplaçant-se per ell, a mesura que va seguint les instruccions que se li van donant en el joc.

* "Joc de preguntes": ens permet generar, en un punt determinat del mapa, una sèrie de preguntes que
han de ser respostes, per l'usuari, quan es troba sobre el territori, observant el que té al seu voltant.


Tutorials i videotutorials:Exemples educatius:


Apps:Entrades populars d'aquest blog